Πανό για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Στο περιθώρειο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη Θεσσαλονίκης, αίσθηση προκάλεσε το πανό που ανέβηκε στο Κλειστό της πρωτεύουσας του Έβρου για την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Ομάδες νεαρών – μελών αντιφασιστικών οργανώσεων κρέμασαν το συγκεκριμένο πανό στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης, το οποίο έγραφε: “Όσο περισσότερο σου κλέβουν την ζωή, τόσο σε ντοπάρουν με έθνος και φυλή”. Αμέσως μετά, με κόκκινα γράμματα σημειωνόταν: “Παύλος Φύσσας, 34 ετών, νεκρός”.

Το πανό έμεινε στην θέση του καθόλη την διάρκεια του φιλικού αγώνα. Παράλληλα, τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων μοίραζαν φυλλάδια στον κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό για το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό και Άρη.

Αυτή ήταν προφανώς η πρώτη αντίδραση σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν αποκλείεται ανάλογα πανό να υπάρξουν και σε άλλα γήπεδα το Σαββατοκύριακο, καθώς το θέμα απασχολεί έντονα την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε αθλητικό επίπεδο. Άλλωστε και ο αθλητισμός κομμάτι της κοινωνίας είναι, χώρια που και το σκηνικό αυτής καθεαυτής της δολοφονίας ξεκίνησε από την παρακολούθηση ενός αθλητικού αγώνα…