Βόμβα! Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας για μαϊμού εισιτήρια στην συναυλία του Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Η είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου και αφού δεν βλέπω τα αστέρια της δημοσιογραφίας μας από την Αλεξανδρούπολη να έχουν κάποια πληροφόρηση, θα σας πω εγώ τι κυκλοφορεί στην πιάτσα (ως κορίτσι που κινείται σε αυτήν άλλωστε και μαθαίνει όλες τις hot πληροφορίες).

Λοιπόν, το ό,τι το βράδυ της Τετάρτης είχε μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης το ξέρετε. Ίσως και να πήγατε μάλιστα, άλλωστε όπως σας έγραψα και στην άλλη του περασμένου Σαββάτου για τον Παπακωνσταντίνου, οι συναυλίες είναι ίσως ο μόνος τρόπος να γεμίζει το Εθνικό Στάδιο της πρωτεύουσας του Έβρου. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι στον Πλούταρχο βρέθηκαν ίσως και πάνω από 3.000 άτομα, ενώ αν διαβάσω τα σχόλια των φίλων μου στο facebook, ήταν τόοοοοσο καλός, που ακουγόταν η φωνή του καλύτερα από τα cd του!!! Λογικό βέβαια, εάν αυτά τα αγοράζετε από μαύρους και όχι από τα δισκοπωλεία, αλλά ας επιστρέψω στο θέμα μας.

Λοιπόοοον! Άκουσε για συναυλία το ΣΔΟΕ και μυρίστηκε λαβράκι, και όχι γιατί θα έβρισκε μαύρους απέξω να πουλάνε τα πλαστά cd του Πλούταρχου. Ίσως διάβασαν και το μπάχαλο που αποκαλύψαμε στην πρροηγούμενη συναυλία Παπακωνσταντίνου και τα παράπονα του Μαρκουλάκη και έλαβαν την απόφαση για… απόβαση. Έτσι, την ώρα της συναυλίας, που διοργάνωνε στον αθλητικό χώρο γνωστό αθλητικό σωματείο της Αλέξανδρούπολης, έκανε ντου. Και όταν λέμε ντού, εννούμε ντου από παντού! Και νά, άρχισε το ΣΔΟΕ να ξεψαχνίζει τα βιβλία από εδώ, έβλεπε κόσμο και κοσμάκη να περνά και στο τέλος έγινε η μεγάλη ανακάλυψη: βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια. Δηλαδή εισιτήρια μαϊμού, που δεν είχαν σφραγίδες από την Εφορία και μοιραία δεν θα αποδίδονταν για αυτά φόρος, ΦΠΑ και όλα τα λοιπά που ξέρουν καλά οι λογιστές (πανάθεμά τους, ακόμα βασανίζομαι με την φορολογική μου δήλωση κοπέλα πράγμα!).

Ως γνωστόν, τέτοια λάθη δεν τα κάνουν την σήμερον ημέρα, που το κράτος περιμένει πώς και πώς να εισπράξει και από τη μύγα ξύγγι. Το ΣΔΟΕ φώναξε την Αστυνομία, αυτή μπουζούριασε τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου της Αλεξανδρούπολης ως διοργανωτή της συναυλίας και άρα υπεύθυνο για τα μαϊμού εισιτήρια που βρέθηκαν, εκείνος διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα και λογικά θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου. Το θέμα αποκάλυψε πουρνό – πουρνό ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ που μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και όπως καταλαβαίνετε, γίνετε ένας χαμός πλέον όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Θράκη αλλά σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με το τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα που ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδαγε “Αχ κορίτσι μου” και λιώναμε όλες εμείς από κάτω….

Άντε, δείτε και το σχετικό βίντεο και όταν έχω κάτι νεώτερο, είτε εγώ είτε τα τσακάλια – ρεπόρτερς που έχουμε σαν ThrakiSportS στην Αλεξανδρούπολης, εδώ θα είμαστε να σας το αποκαλύψουμε…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/_viAa39-xyY?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]