Φυλακή στον πρόεδρο της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης για τον Πλούταρχο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 12.000 ευρώ καταδικάστηκε ο πρόεδρος του ιστορικότερου ίσως ποδοσφαιρικού σωματείου της Αλεξανδρούπολης για τα αθεώρητα εισιτήρια που βρέθηκαν στην συναυλία του Πλούταρχου, στην οποία φέρεται ως διοργανωτής.

Αυτή ήταν η ετυμηγορία του δικαστηρίου του Αυτόφορου Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, που δεν αποδέχθηκε την υπερασπιστική γραμμή του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού παράγοντα, ενός από τους πιο γνωστούς στην κοινωνία της πόλης. Πάντως δεν θα οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS και τα όσα ισχυρίζεται ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, δηλώνει αθώος και τονίζει ότι πίσω από την συναυλία κρύβεται άλλο πρόσωπο γνωστό στην κοινωνία της πόλης, που έχει το ίδιο επίθετο με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Ο συγκεκριμένος φέρεται ως ο πραγματικός διοργανωτής της συναυλίας, αλλά δεν εμφανιζόταν ως τέτοιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΣΔΟΕ, στόχος της προσπάθειας με την συναυλία ήταν να γίνει εκμετάλλευση από τους πραγματικούς διοργανωτές της συναυλίας της μερικής απαλλαγής που απολαμβάνουν τα αθλητικά σωματεία σε περιπτώσεις τέτοιων διοργανώσεων.  Για να αναλάβει “μπροστάρης” στην διοργάνωση της συναυλίας, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε υπογράψει συμφωνητικά σύμφωνα με τα οποία το σωματείο του θα εμφανιζόταν ως διοργανωτής και θα έβγαζε σημαντικό κέρδος για να καλύψει την προσεχή σεζόν.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, η έρευνα του ΣΔΟΕ αναμένεται να επεκταθεί και στα βιβλία του σωματείου, που πιθανότατα να κινδυνεύσει ακόμα και με διάλυση μετά από αυτές τις εξελίξεις παρά την προσπάθεια που έκανε για να αναγεννηθεί ξανά αυτό και το ποδόσφαιρο της πόλης. Επίσης, η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών που διοργανώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη και φέρονται να έγιναν με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με καταγγελίες που υπήρξαν ακόμα και στο ίδιο το δικαστήριο που εξέτασε την υπόθεση…