Υποδοχή στο δημαρχείο της Λιέγης προς τιμήν της Skoda Ξάνθη!!!

Αποστολή στην Λιέγη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Με κάθε επισημότητα η πόλη της Λιέγης και όχι απλά η ομάδα της Σταντάρ καλωσόρισε την Skoda Ξάνθη. Στα πλαίσια της φιλοξενίας που έχει θεσπίσει η UEFA στις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της, η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης παρέθεσε γεύμα προς τιμήν της διοίκησης της Skoda, aαλλά αυτό δεν έγινε όπου κι όπου αλλά στο δημαρχείο της πόλης (Palais Des Princes-Eveques).

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Λιέγης, Michel Foret, στην σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του, καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της ελληνικής ομάδας τονίζοντας ότι είναι σημαντική διαφήμιση για την πόλη του Βελγίου η ευρωπαϊκή εκπροσώπησή της. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό παρελθόν της Σταντέρ Λιέγης ενώ παράλληλα εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν χαρακτηρίζοντας το ποδόσφαιρο σαν ύψιστη μορφή διασκέδασης για τον κόσμο.

Ο Michel Foret έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο ομάδες ενώ για το σημερινό παιχνίδι ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος. Στην συνέχεια παρέδωσε αναμνηστικό λεύκωμα στον Κώστα Κωνσταντινίδη, τον Βασίλη Δανιήλ και Νίκο Κομνηνό που εκπροσώπησαν την Skoda Ξάνθη.

Από πλευράς Σταντάρ Λιέγης την ξανθιώτικη ομάδα καλωσόρισε ο Πρόεδρός της Roland Duchatelet, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα ποδοσφαιρικά κι όχι μόνο με τους ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη.