Όσα έγιναν στην φιλική ισοπαλία του Πανθρακικού στα Δαρδανέλια

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανθρακικός στο πέμπτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε, αντιμετωπίζοντας στο Τσανάκαλε την Νταρντανελσπόρ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Τουρκίας.

Οι Κομοτηναίοι μετά την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και λόγω έλλειψης ομάδων από τις κοντινές περιοχές ταξίδεψαν στην Τουρκία και αντιμετώπισαν μια δυνατή ομάδα που πραγματοποιεί και αυτή με την σειρά της προετοιμασία για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τους Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρη, Μίκουλιτς, Ντιόγκο, Λαδάκη, Καθάριο, Ρομέου, Τζάνη, Κάσες και Χασομέρη και μόλις στο 4ο λεπτό ο Κάσες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα της αναμέτρησης κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν λίγο πριν την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Τσερκάν Τσιφτσί ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό σουτ για την τουρκική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά οι Κάσες, Καθάριος, Τζάνης και Χασομέρης δεν μπόρεσαν να στείλουνε την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 1-1 να σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για το πρώτο ημίχρονο, αλλά και μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές των ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στον πάγκο. Έτσι για τον Πανθρακικό αγωνίστηκαν οι Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαικαρά, Ζεκίνια, Πόποβιτς και Ίγκορ που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Πανθρακικού αγωνιζόμενος περίπου 20 λεπτά, χάνοντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες.

Η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή καθώς το σκορ παρέμεινε 1-1. Μετά την λήξη του αγώνα οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές μέλλον σε μια άτυπη ρεβάνς στην Κομοτηνή, ενώ πριν την έναρξή του ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα από τους παίκτες και τις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Η αποστολή του Πανθρακικού επιστρέφει μετά την λήξη του αγώνα στην Κομοτηνή και για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση. Επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι την Πέμπτη 8 Αυγούστου και ώρα 18:30 με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι στον Άρη θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες και την πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό στον Λειβαδιά.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ