Κλείνουν όλα τα μπαρ του Μπέλφαστ! Ανοίγουν μόνο του Windsor Park για να γεμίσει το γήπεδο!

Αποστολή στο Μπέλφαστ: Δημήτρης Καλτέκης

–  Κλειστά θα παραμείνουν τα μπαρ στο Μπέλφαστ από νωρίς το απόγευμα μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης της Λίνφιλντ με την Ξάνθη. Αυτό ανακοίνωσε η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας, με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η απόφαση μοιάζει πρωτοφανής, αλλά επιβάλεται από την ΟΥΕΦΑ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Due to UEFA regulations, all bars will be closed before and during the match on Thursday evening. The Viewing Lounge bar will however be open after the final whistle”.

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι εξαιτίας τοων κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που προφανώς δεν θέλει πιωμένους φθλάθλους που θα είναι επιρρεπείς στα επεισόδια, όλα τα μπαρ θα κλείσουν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά παρόλα αυτά το Viewing Lounge θα είναι ανοιχτό μετά το τελικό σφύριγμα”.

Πιο είναι αυτό το μπαρ; Μα φυσικά το μπαρ που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο! Αυτό στο οποίο δεξιώθηκε την Τετάρτη η διοίκηση της Λίνφιλντ την διοίκηση της Skoda. Με άλλα λόγια, σα να λένε στη νεολαία: αν θέλετε να βγείτε απόψε, ο μόνος τρόπος είναι να έρθετε στο γήπεδο να να στηρίξετε την ομάδα μας…