Photos: Η αθλήτρια της Θράκης που αναδείχθηκε… Σταρ Νοτίου Ελλάδος 2013!!!

Από την Βερόνικα Ευθυμίου

Το πρώτο της στέμμα σε καλλιστεία κατέκτησε πριν λίγες μέρες η 20χρονη αλεξανδρουπολίτισσα αθλήτρια του χάντμπολ Βερόνικα Σταρσινού. Ήδη στην Αθήνα την χαρακτηρίζουν ως το νέο, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στο χώρο του μόντελινγκ.

Αν και θεωρητικά βρίσκεται στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, μετά την προ διετίας συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss Thraki, αποφάσισε να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς μακριά από τον τόπο καταγωγής και κατοικίας της και δικαιώθηκε πλήρως: κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής των Καλλιστείων Νοτίου Ελλάδος 2013 και αναδείχθηκε Σταρ Νοτίου Ελλάδος 2013.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση έλαβαν μέρος άλλες 12 πανέμορφες υποψήφιες και κατάφερε παρόλα αυτά να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Νοτίου Ελλάδος 2013! Που εκτιμά ότι ήταν το ατού που την έκανε να ξεχωρίσει; «Ειλικρινά δεν ξέρω Ίσως τα μάτια μου. Κάτι θα είδε! Πάντως, από τις δώδεκα κοπέλες, πιστεύω ότι τουλάχιστον οι οκτώ ήταν ισάξιες. Άλλη είχε φοβερό πρόσωπο, άλλη είχε εξαίρετο σώμα, και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Ετυχε και εγώ βγήκα πρώτη!».

Σε ερώτηση για το τι θα κληθεί να επιλέξει σε περίπτωση που θα χρειαστεί να ακολουθήσει καριέρα είτε μόνο στο μόντελινγκ είτε μόνο στον αθλητισμό, δίνει μια απάντηση που περιλαμβάνει και… είδηση πιθανής μεταγραφικής βόμβας: «Επί του παρόντος, διαλέγω το μόντελινγκ. Η πορεία μου στο χώρο αυτό, θα δείξει τι θα διαλέξω για το μέλλον! Εάν δεν προχωρήσει όπως περιμένω, έχω πρόταση από γαλλική ομάδα χάντμπολ, όπου εκεί σίγουρα θα έχω πολύ καλές προοπτικές».

Όσο για το αν θα την ενδιέφερε μία διεθνής καριέρα και στο μόντελινγκ, η απάντηση της Βερόνικας Στασινού είναι αφοπλιστική: «Διεθνή καριέρα πραγματικά σωστή έκαναν από την Ελλάδα μόνο η Έλενα Κουντουρά και η Δήμητρα Κωστάκη, που ήταν και καλή μπασκετμπολίστρια. Δεν ξέρω. Λες να είναι η σειρά του χάντμπολ;».

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Νοτίου Ελλάδος 2013, η Βερόνικα Στασινού μίλησε και φωτογραφήθηκε από το Νίκο Ζαχαρόπουλο αποκλειστικά για το «Grand Magazine». Απολαύστε τις εικόνες…