Live: Ρίζια – Έβρος Σουφλίου 0-3 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Εβρου από το γήπεδο της Ορεστιάδας.

Αντιμέτωποι είναι τα Ρίζια που τυπικά είναι η γηπεδούχος ομάδα και ο Έβρος Σουφλίου, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί καθώς άλλωστε αγωνίζεραι σε ανώτερη κατηγορία.

Θυμηθείτε το pregame του μεγάλου τελικού που ετοίμασε το thrakisports με ένα κλικ ΕΔΩ. Εκεί θα βρείτε και την πορεία των δύο μονομάχων μέχρι τον τελικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡIZIA (Δημήτρης Αβρινούδης): Ντινούδης, Κατσάνης, Πετρόπουλος, Κύρου, Μανταράς, Καράμπελας, Κιολές Μ, Αμφιστούδης, Μπατιστούδης, Κιολές Χρ, Καλπακίδης
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μπαχαρίδης): Θυμιανίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Παντελίδης, Τσαπάνης, Παπαναστασίου, Εμρέ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Φλώρος, Αραμπατζής.
 
 
Λίγος σχετικά κόσμος στο γήπεδο, καθώς αν και πρόκειται για τον μεγάλο τελικό και κατά συνέπεια θεωρητικά για την σημαντικότερη ποδοσφαιρική εκδήλωση της χρονιάς στον Έβρο, δεν υπήρξε η κατάλληλη διαφήμιση.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τονίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Βασιλόπουλο και Βασιλειάδη.
 
1′   Έναρξη του αγώνα
8′  Πρώτη υποψία ευκαιρίας για το Σουφλί με τον Φλώρο που κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε μια στροφή γυρω από τον εαυτό του αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε
13′  Κεφαλιά του Εμρε πέρασε έξω
22′  Δοκάρι για το Σουφλί με τον Αραμπατζή με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.
30′  Συμπληρώνεται ημίωρο χωρίς αξιόλογο ποδόσφαιρο. Παιχνίδι κατοχής από το Σουφλί, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τους διαδρόμους και να ξεκλειδώσει την εστία του Ντινούδη. 
32′ Σεντρα Αντωνιάδη, σουτ Αραμπατζή μέσα από την καρδιά της περιοχής περνά λίγο άουτ.
45′  Τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ρίζια – Έβρος Σουφλίου 0-0
Με το πέρασμα του χρόνου ήρθε περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, που πρέπει να ξεπερνά πλέον τα 400 άτομα.
 
46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με δυο αλλαγές από τον Μπαχαρίδη για το Σουφλί. Μπήκε ο Λαζαρίδης στη θέση του Αραμπατζη και ο Κατρανίτσας στη θέση του Παντελίδη.
59′  Γκολ για το Σουφλί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλώρου, το οποίο κέρδισε ο Λαζαρίδης όταν ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή των Ριζίων. Ρίζια – Σουφλί 0-1
61′  Γκολ για το Σουφλί. πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ, σέντρα από αριστερά ο Εμρέ, σουτ στην κίνηση του Λαζαρίδη και Ρίζια – Σουφλί 0-2. 
71′  Γκολ για το Σουφλί με τον Φλώρο που δέχτηκε την διαγώνια μπαλιά, στόπαρε και δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ρίζια – Σουφλί 0-3.
Απελευθερωμένοι οι παίκτες του Σουφλίου μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος. Μέχρι εκείνο το σημείο τα Ρίζια με αμυντικό παιχνίδι κράταγαν το μηδέν, αλλά κατέρρευσαν μόλις δέχτηκαν το πρώτο τέρμα από το πέναλτι του Φλώρου.
90′  Λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ρίζια – Έβρος Σουφλίου 0-3.
 
Ο Εβρος Σουφλίου είναι η κυπελλούς ομάδα της ΕΠΣ Εβρου για την περίοδο 2012-2013. Σε λίγο θα ακολουθήσει η απονομή.
Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Εβρου…