Super League: Στο στόχαστρο του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Παναγιώτης Τριάδης

 

Πέρασε δύο δύσκολες χρονιές, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του και της υποτροπής που είχε, αλλά ο Παναγιώτης Τριάδης δείχνει πλέον πως είναι έτοιμος και με τις εμφανίσεις που κάνει στα φετινά παιχνίδια της Ξάνθης δηλώνει «παρών» θέλοντας να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Αναζωπυρώνεται έτσι το ενδιαφέρων των μεγάλων ομάδων που υπήρχε παλαιότερα, με πρώτη και καλύτερη τον Παναθηναϊκό του άλλοτε προπονητή του στην Ξάνθη Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα «SportDay» ο Εβρίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει να αναμορφώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, έχει βάλει στο στόχαστρο μεταξύ άλλων και τον Παναγιώτη Τριάδη, αφού πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ, δεδομένου ότι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί εξίσου καλά και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Στο ίδιο άρθρο πάντως επισημαίνεται πως προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού για τον παίκτη.