Όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου για το μέλλον του και τον… Βοσκάκη

Εκνευρισμένος και στη συνέντευξη τύπου με την διαιτησία του Βοσκάκη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως έδειξε αυτός και ο πάγκος της Ξάνθης με τις αντιδράσεις του στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τούμπας, ενώ μίλησε εκτός από τον αγώνα και για τα σενάρια περί ΠΑΟΚ που ακούγονται τελευταία στη Θεσσαλονίκη.Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ξάνθης, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Για την διαιτησία του Βοσκάκη: «Δεν θέλω να κάνω σχόλια για διαιτησία, πάντα γίνονται λάθη κι από την μία αλλά και από την άλλη πλευρά, αλλά σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την δουλειά μας.

Για το παιχνίδι: «Θα έπρεπε να φύγουμε από την έδρα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον με τον πόντο. Ξεκίνησε ισορροπημένα το πρώτο ημίχρονο, με δύο μεγάλες ευκαιρίες από τον Κλέιτον. Δεχθήκαμε το γκολ από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη τους ευκαιρία. Μετά από το γκολ ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο κι εμείς χωρίς αυτοπεποίθηση μείναμε πίσω και ήταν σαν να μείναμε πίσω. Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε παρόμοια, με τον Κυριακίδη να αποκρούει μία μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ και δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ από πλάγιο και σε μία κατάσταση που ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Μετά το 2-0 ίσως και επειδή ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε, αλλά και επειδή κι εμείς χαλαρώσαμε από την πίεση του αποτελέσματος πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε και ευκαιρίες, αλλά τις σπαταλήσαμε χωρίς να ισοφαρίσουμε. Φυσιολογικά εάν δεν σκοράρεις σε τέτοια παιχνίδια χάνεις. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του που ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για αυτούς. Ελπίζω να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ή με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα».

Σε ερώτηση αν έχει ελπίδες η ξάνθη για την πρώτη πεντάδα: «Όταν ήρθα στην ομάδα μιλούσαμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εν είχαμε ποτέ στόχο να μπούμε στα πλέι οφ, απλά προσπαθούμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Άλλες φορές είμαστε χαρούμενοι, άλλες όχι όπως σήμερα, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώθηκε πολύ και σίγουρα μέχρι τώρα έχουμε απολαύσει την πορεία μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ηρακλή που έρχεται αμέσως μετά για μας».

Για τον εκνευρισμό που επικράτησε στο τέλος του αγώνα: «Ποτέ δεν θα πω ότι ο διαιτητής βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε κέρδισε, ίσως έπρεπε να χειριστούμε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν πράγματα που εμείς μέσα στο γήπεδο τα καταλαβαίνουμε καλύτερα και ελπίζω να μην δούμε κάτι τέτοιο στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κανένα σχόλιο, δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφονται στις εφημερίδες. Είμαι στην Ξάνθη και είμαι ευχαριστημένος εδώ και θέλω να απολαύσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν».