Υπέγραψε ο Μούχλιας και παρουσιάστηκε από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης ως ένας από τους κορυφαίους σκόρερς στην Ευρώπη

Αφιέρωμα στον Σουφλιώτη διεθνή βολεϊμπολίστα Δημήτρη Μούχλια, γιο του παλιού παίκτη και προπονητή Νίκου Μούχλια, ο οποίος του χρόνου θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για σπουδές με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης αλλά και για να αγωνίζεται στην ομάδα του εξωτικού νησιού, είχε το επίσημο σάιτ του Πανεπιστημίου hawaiiathletics.com.

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αρχηγός της Εθνικής Παίδων, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα μετακομίσει στη Χονολουλού και θα είναι μέλος του Πανεπιστημίου, ενώ  θα συνεχίσει την φετινή σεζόν μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Βασίλη στον Ηρακλή, όπου πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι.

 width=

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Εβρίτης αθλητής, μαζί με τον Chaz Galloway από το San Diego που επίσης αποκτήθηκε, θα είναι το δίδυμο των παικτών για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: “Ο Δημήτρης είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερς της ηλικίας του στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γρήγορος αθλητής, με ταχύτατο άλμα και δυνατό χέρι και ήταν μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας. Αναμένεται να είναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης για το κολεγιακό πρωτάθλημα και είναι ενθουσιασμένος όπως όλοι για την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί σε αυτό”.

Στο αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου της Χαβάης για τον Δημήτρη Μούχλια αναφέρεται επίσης ότι βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κ18 και μάλιστα ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος ενώ βοήθησε και την ομάδα του λυκείου να κερδίσει το ελληνικό σχολικό πρωτάθλημα.