Το προφίλ της Ξάνθης σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η… αποθέωση του Λουτσέσκου!

Το κλασικό αφιέρωμα που πραγματοποιεί για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ την ημέρα του αγώνα έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της Θεσσαλονκιώτικης ΠΑΕ.

Στο κείμενο μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως στον ΠΑΟΚ… «στάζουν μέλι» για της προπονητικές ικανότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου, αποθεώνοντας τον Ρουμάνο για την φετινή πορεία της Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο από το προφίλ της Ξάνθης όπως παρουσιάστηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο “κυνήγι” του ευρωπαϊκού εισιτηρίου
Από τα μπαράζ της παραμονής την περσινή σεζόν στα Play Off και στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ολική μεταμόρφωση μέσα σε λίγους μήνες για την SKODA Ξάνθη, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο κάνει καταπληκτική σεζόν καθώς βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Κύριος υπεύθυνος για αυτή την μεταμόρφωση της ομάδας θεωρείται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στα τέλη του Σεπτέμβρη, μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη. Ο γιος του “μεγάλου” Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει καταφέρει να εμφυσήσει στην ομάδα την φιλοσοφία του και να την καταστήσει ανταγωνιστική. Μεγάλες νίκες κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους, έδρα “φόβητρο” για τον αντίπαλο και μάχη σε κάθε παιχνίδι για την νίκη είναι τα χαρακτηριστικά των Ακριτών με τον Ρουμάνο στο τιμόνι.
Το ρόστερ είναι κράμα Ελλήνων ικανών ποδοσφαιριστών, νέων αλλά και πεπειραμένων, μαζί με αξιόλογους ξένους ποδοσφαιριστές. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και έχει φτάσει τα 10 τέρματα ήδη, ενώ στις ασίστ κορυφαίος για την SKODA είναι ο Άντριαν Λουσέρο. Τον Ιανουάριο οι Ακρίτες ενισχύθηκαν αρκετά με τις περιπτώσεις τον Τάσο Παπαζόγλου και Νίκολα Μπέλτς να ξεχωρίζουν και να πλαισιώνουν τους ήδη υπάρχοντες. Γούτας, Βασιλακάκης, Λισγάρας, Κλέιτον και Σολτάνι είναι κάποιο από τους παίκτες του Λουτσέσκου που ξεχωρίζουν.
Σε δηλώσεις του o βοηθός του Λουτσέσκου, Τάσος Σιδερίδης ανέφερε ότι: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Έχει αλλάξει προπονητή και νομίζω ότι η διακοπή τον βοήθησε γιατί ο καινούργιος προπονητής είχε την δυνατότητα να αλλάξει κάποια πράγματα. Μπορεί να εμφανιστεί απρόβλεπτος ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε σε μία καλή κατάσταση και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.”
Από την πλευρά των παικτών της Ξάνθης ο Ομπόντο τόνισε: “Είναι μία φανταστική ομάδα και παίζουμε σε καταπληκτικό γήπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στιγμή γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.” Από την πλευρά του ο Αντώνης Ράνος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, δηλώνοντας αναλυτικά: “Σίγουρα είναι ένα δσύκολο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Θέλουμε όμως κι εμείς το τρίποντο, θα δώσουμε τα πάντα και θα παίξουμε για την νίκη. Μακάρι να είμαστε και λίγο τυχεροί και να πάρουμε το αποτέλεσμα”.
Η αποστολή της SKODA Ξάνθης για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα μας στο γήπεδο της Τούμπας αποτελείται από τους:
Αναστασόπουλο, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Παπάζογλου, Καρυπίδη, Γούτα, Γκομσί, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Φλίσκα, Σολτάνι, Λουσέρο, Βάλτερ, Κλέιτον, Καπετάνο και Ράνο»