Τα βέλη του Γκιγέρμο Πέρες για το “τσίρκο” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Γκιγέρμο Πέρες επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσει τα τακταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Δεν στάθηκε στον αγώνα της ομάδας της Κομοτηνής στην Κρήτη ωστόσο αλλά στα όσα συνέβησαν το απόγευμα στο Καυταντζόγλειο και την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Λάρισα.

Εκεί ο Ηρακλής έχασε με τον Εμανουέλ Περόνε πέναλτι. Προσπάθησε να το εκτελέσει αλά Πανένκα αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λάρισας. Ο Αποστολίδης, για την ακρίβεια, δεν χρειάστηκε καν να κουνηθεί, αφού η «μπάλα» πήγε συστημένη στα χέρια του!

Ο Περόνε συνηθίζει να χτυπάει τα πέναλτι… αλά Πανένκα, αλλά απέναντι στη Λάρισα ήταν η χειρότερη εκτέλεση που θα μπορούσε να κάνει ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός του Ηρακλή! Αποτέλεσμα; Το 0-1 έμεινε και έτσι μπήκε στα πλέι οφ η Λάρισα και έμεινε απέξω η Λαμία.

Η Λαμία είναι η ομάδα στην οποία κατέληξε τον Γενάρη ο Γκιγέρμο Πέρες, μετά την σύντομη παρουσία του στην Κομοτηνή. Ετσι λοιπόν ο Πέρες αποφάσισε να σχολιάσει την εκτέλεση του συγκεκριμένου πέναλτι, το οποίο είδε 30 και πλέον φορές και γενικά την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο χαρακτήρισε τσίρκο.

Δείτε το σχόλιό του και από κάτω την περίφημη εκτέλεση πέναλτι…

What a circus. I saw the penalty more than 30 times. If a miss penalty on 105′ would give you the opportunity to play the Play-off, would the players celebrate it like anything happens? Watch their reactions. Fair football, fair competition died long time ago in Greece