Στο πρόβλημα με Νομπόα και στο εγκώμιο του Παπ πάρα στην Ξάνθη στάθηκε ο Γου Χου

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μίλησε και πολύ για τον αγώνα με τη Ξάνθη αλλά δεν κρύφτηκε και στη δύσκολη ερώτηση για τις αποδοκιμασίες και την εικόνα της Τούμπας. Δεν έδωσε  εξηγήσεις, αλλά μίλησε για τις δυσκολίες που δημιουργούν όλα αυτά στην ομάδα και αυτές που έρχονται με τον Νομπόα.


Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τη Ξάνθη:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα θέλαμε να είμαστε καλά οργανωμένοι, να είναι καλά όλες οι γραμμές. Απέναντι σε μία καλή ομάδα. Για 70-75 λεπτά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είχαμε στιγμές και για περισσότερα γκολ. Κάναμε λάθη και μετά το γκολ της Ξάνθης φάνηκε με πόσο μεγάλο βάρος παίζουν οι παίκτες μας σε αυτό το γήπεδο, την φετινή χρονιά και στα τελευταία παιχνίδια. Η Ξάνθη πήρε μέτρα, ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι και μία αγχωτική νίκη που ήταν και δίκαιη. Νομίζω ότι δεν φαινόταν ότι θα κινδυνεύσουμε».

Για τα λάθη της ομάδας: «Έχουμε δεχθεί 16 γκολ από αντεπίθεση και 8 γκολ από τυφλές μπαλιές στην άμυνα. Το γκολ που δεχθήκαμε σήμερα δεν είχε καμία σχέση με αυτά, ήταν ένα λάθος, οπότε…»

Για τις αποδοκιμασίες: «Είδατε ότι ο Τζαβέλας είχε καθαρό μυαλό και ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μας. Θα επιμείνω στους παίκτες να ακούν τις επιδοκιμασίες και όχι τις αποδοκιμασίες. Δεν ξέρω τι νόημα έχει. Έχω ζήσει και χειρότερα, αλλά ποτέ στη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες. Δεν γνωρίζω τον λόγο όλο αυτό όμως δημιουργεί βάρος σε όλους και όχι μόνο σε έναν παίκτη».

Για τον Παπαδόπουλο: «Έχουμε το προνόμιο να τελειώνουμε ποδοσφαιριστές πολύ εύκολα σε 1-3 μήνες. Ο Παπαδόπουλος έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, έχει κερδίσει το Euro το 2004, ψηφίστηκε δύο φορές καλύτερος Έλληνες ποδοσφαιριστής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, το γκολ το έχει, πάντα τα έβαζε και για μένα είναι φυσιολογικά όλα αυτά».

Ακόμα μίλησε για τις αντοχές της ομάδας του, τις εκθέσεις των ποδοσφαιριστών και τους συχνούς τραυματισμούς. Σχολίασε σε σχέση με την εικόνα της Τούμπας ότι «Είμαστε σε μία χρονιά που χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε το Κύπελλο, είμαστε έξω από την Ευρώπη και είναι φυσιολογικό να μην γεμίζει το γήπεδο», ενώ στο τέλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον Ντομπόα: «Έχουμε αρκετά θέματα με τους τραυματισμούς. Υπάρχει μία ανισορροπία στις θέσεις των παικτών, αλλού έχουμε πολλούς, αλλού έχουμε λίγους, θα δούμε. Και με τον Τζιόλη έχουμε θέμα, να δούμε και με τον Νομπόα εάν θα είναι εδώ στα πλέι οφ, γιατί υπάρχει το Κόπα Αμέρικα και δεν ξέρω πότε θα μαζευτούν οι ομάδες κι αυτό είναι ένα θέμα τεράστιο».