Στον αέρα η τηλεοπτική μετάδοση του ημιτελικού ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ξάνθη!!!

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Skoda Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο την Μεγάλη Πέμπτη κινδυνεύει άμεσα να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά.


Ο OTE TV που έχει τα δικαιώματα έχει προγραμματίσει να δείξει το παιχνίδι, ωστόσο η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εξάωρη στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι τις 19:00. Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το περιστατικό της περασμένης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο, που συνέβη πριν τον αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα, όταν δέχθηκαν επίθεση τεχνικοί του ΟΤΕ με αποτέλεσμα αυτοί να καταλήξουν το νοσοκομείο και η τηλεοπτική μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα να ματαιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, αντιδρώντας στην άνανδρη επίθεση ομάδας ατόμων, εναντίον Εργαζομένων σε Τηλεοπτική μετάδοση του ΟΤΕ tv, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

Κηρύσσει 6ωρη στάση εργασίας την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 και από ώρα 13.00. έως και 19.00. των τεχνικών που θα εργαστούν στην μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης, για τον ΟΤΕ TV.

Μ αυτόν τον τρόπο, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματισμένους συναδέλφους μας και ζητάμε από τους εμπλεκόμενους φορείς, την λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την, χωρίς κίνδυνο, εργασία των μελών μας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ότι, εάν από εδώ και πέρα, δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν».