Ο Μάουρο Πόι μαζί με τους Ξανθιώτες την Μεγάλη Πέμπτη στο Καυταντζόγλειο

Ο πρώην αργεντινός άσος της Ξάνθης Μάουρο Πόι και πρώτος σκορερ της Γ’ εθνικής με τη φανέλα του Αρη, αν και πέρασαν τρια χρόνια από τότε που αποχώρησε από την ομάδα, δεν ξεχνάει εύκολα τα πέντε χρόνια που πέρασε στη Θράκη.

Έτσι λοιπόν, αν του το επιτρέψει το μικρό μωρό του, που απέκτησε πρόσφατα, αλλά και ο Καλαϊτζίδης, σκοπεύει να βρεθεί στο Καυταντζόγλειο να δει από κοντά τον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης ανάμεσα σε Ηρακλή και Skoda Ξάνθη.

Το ThrakiSportS βρήκε το Μάουρο Πόι στο πλαίσιο της γιορτής για τα 101α γενέθλια του Άρη την περασμένη εβδομάδα αλλά και μετά τον αγώνα του Αρη με τον Πανσερραϊκό και δεν έχασε την ευκαιρία να τον “ενοχλήσει” για την πρώην του ομάδα, τη Ξάνθη, αφού ήταν αρκετά ευδιάθετος και στις δύο συναντήσεις μας.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη με ιταλικό διαβατήριο, που αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2012 στη Ξάνθη με 115 συμμετοχές και 17 γκολ, αφου μας εκμυστηρεύτηκε πόσο ικανοποιημένος για την επιλογή του να έρθει σε μια μεγάλη ομάδα τον Αρη αν και αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, αφού έμαθε ότι είμαστε από τη Θράκη, μας ρώτησε πότε αγωνίζεται η Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο με τον Ηρακλή.

Όπως αποκάλυψε, για τις γιορτές του Πάσχα δε θα πάει Αργεντινή με την  σύζυγό του, επίσης από την Αργεντινή, αφού έχουν μικρό παιδί και είναι μεγάλη η απόσταση για να ταξιδέψουν. Το μωρό του ίσως και ο μόνος λόγος ώστε να χάσει και τον αγώνα και της αγαπημένης του Ξάνθης με τον Ηρακλή.

Ραντεβού πάντως με τον Μάουρο δώσαμε στο Καυταντζόγλειο ώστε να πουμε ακόμα περισσότερα την οικογένειά του, τον Άρη και να θυμηθούμε ιστορίες από τη Ξάνθη, κυρίως όμως να σχολιάζουμε τον ημιτελικό της Skoda με τον Ηρακλή…