Μυθικές προτάσεις από το εξωτερικό για τον Κλέιτον που… κουνάει μαντίλι (;) στην Ξάνθη

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σίλβα Κλέιτον επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.


Μπορεί να μπήκε λίγο μουδιασμένα, όμως στη συνέχεια του πρωταθλήματος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και με τις εμφανίσεις του οδηγεί τους Θρακιώτες στα πλέι οφ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού αποτελεί τον καταλύτη των τελευταίων μεγάλων επιτυχιών της ομάδας.

Σε λίγους μήνες, ωστόσο, το συμβόλαιο του 32άχρονου Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται και όπως είναι λογικό έχει αρχίσει να κάνει έρευνα… αγοράς, θέλοντας να εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική του σεζόν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από συλλόγους της Κίνας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για προτάσεις που δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν στο οικονομικό τους επίπεδο όχι μόνο σύλλογοι από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη.

Οπως ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμά του το Sport24, ο Κλέιτον έχει δώσει… σήμα για εξεύρεση προτάσεων μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα, αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, τότε προτεραιότητα του στην Ελλάδα παραμένει η Ξάνθη με την οποία αναγεννήθηκε.