Θα σουβλίσουν στο… γήπεδο στον Πανθρακικό, προσδοκώντας σε ένα μήνα την Ανάσταση

Το άγχος και η πίεση για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στον Πανθρακικό χτυπούν… κόκκινο καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Θρακιώτες έχουν πέντε ματς ως το φινάλε και αναζητούν εναγωνίως τουλάχιστον 7 βαθμούς για τη σωτηρία τους, ίσως και κάτι παραπάνω, έχοντας ωστόσο ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, σε έναν ακριβώς μήνα από σήμερα.
Η ομάδα της Κομοτηνής μάλιστα έχει μπροστά της μια εβδομάδα με δύο ματς – «φωτιά» καθώς την Τετάρτη του Πάσχα (15/4) αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής ματς τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (19/4) τον Παναθηναϊκό, αμφότερα στο ΔΑΚ Κομοτηνής (το πρώτο χωρίς κόσμο, το δεύτερο με οπαδούς).

Συνεπώς, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση. Έτσι, τόσο ο Μάνουελ Ρόκα όσο και οι παίκτες του είναι αναγκασμένοι ουσιαστικά να κάνουν Πάσχα στο γήπεδο.

Το ρεπό τους λοιπόν οι Θρακιώτες θα το πάρουν το Μ. Σάββατο (11/4), ενώ την Κυριακή του Πάσχα έχει προγραμματιστεί κανονικά προπόνηση.
Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους Εμπόου και Τσουμάνη που έχουν ξεπεράσει την ίωση από την οποία ταλαιπωρήθηκαν και θα δώσουν κανονικά το «παρών».