Η εκκωφαντική σιωπή του Χρήστου Πανόπουλου στα όσα αναφέρθηκαν για τον ίδιο και την ΠΑΕ Ξάνθη

 

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει συνηθίσει να μην αφήνει μύγα στο σπαθί του και να απαντά σε οτιδήποτε θεωρεί ο ίδιος πρόκληση για τον ίδιο και την ομάδα του. Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε επτά ανακοινώσεις στην διάρκεια ενός αγώνα, σε διάστημα μικρότερο των δύο ωρών.

Το ρεκόρ αυτό παραλίγο να καταρρίψει το βράδυ της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σταμάτησε στις πέντε. Σε μία από αυτές, την πρώτη και πιο μακροσκελή, υπάρχει η σαφέστατη υπόνοια ότι η ΠΑΕ Ξάνθη είναι μία από αυτές που έχουν ήδη πουληθεί και ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της είναι αχυράνθρωπος.

Κάτι αντίστοιχο υπαινίχθηκε ευθέως ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα των Πηγαδίων. Είναι η τρίτη φορά που υπάρχει δημοσίως αυτή η υπόνοια. Την πρώτη την είχε κάνει επίσης ο Κούγιας μετά το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΛ, αποδίδοντας όμως τότε την σχετική δήλωση στον Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όσοι γνωρίζουν τόσα χρόνια τον Χρήστο Πανόπουλο και ιδίως οι φίλαθλοι της Ξάνθης, απορούν με αυτήν την ξαφνική αφωνία του. Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός, αλλά όταν ένα πρόσωπο σαν τον Χρήστο Πανόπουλο μας έχει συνηθίσει στο ακριβώς αντίθετο και οι φήμες δίνουν και παίρνουν από το περασμένο καλοκαίρι, η σιωπή καθίσταται… εκκωφαντική.