ΕΣΠΕΘΡ: Οι επώνυμες παρουσίες στην αναμέτρηση της ΓΕΑ με τον Έβρο Σουφλίου (+photos)

Μπορεί να ήταν ένα απλό παιχνιδι του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ, ωστόσο προσέλκυσε πλήθος επώνυμων παρουσιών η αναμέτρηση της ΓΕΑ με τον Έβρο Σουφλίου για την 7η αγωνιστική του πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ.

Το παιχνίδι βρέθηκαν να το παρακολουθούν μεσημέρι Σαββάτου περίπου στα 100 άτομα, ανάμεσά τους ήταν αρκετά γνώριμα και δημοφιλή πρόσωπα στο ευρύ κοινό που εμπλέκονται στο χώρο του αθλητισμού. Άλλοι ήταν προπονητές διάφορων ομάδων, άλλοι παράγοντες , αθλήτριες, διαιτητές και παλαίμαχοι. Όλοι τους βέβαια είχαν σαν κοινό παρονομαστή το βόλεϊ.

Στην κεντρική φωτογραφία εικονίζεται ο Αντώνης Τελόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ και κορυφαίο στέλεχος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά και διευθυντής στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΕΛΤΑ. Παραδίπλα του ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου Καλούδης Αλεξούδης που θαύμαζε το 17χρονο γιό του Ιάσονα.

Στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος ήταν ακόμα ο Γιώργος Παπάζογλου, συνεργάτης του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του παρακολούθησαν τις προσπάθειες του 17χρονου γιου τους Μάριου που αγωνίζεται με τη φανέλα της ΓΕΑ. Λίγο παραπίσω ο Σταύρος Αρχοντούδης, λίμπερο της ΑΕ Κομοτηνής, λίγο πριν πάει στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ένα ενδιαφέρον πηγαδάκι σχηματίστηκε ακόμα ανάμεσα στον παλαίμαχο παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάση Κασαμπαλή με τον διαιτητή βόλεϊ και προπονητή στο χάντμπολ των Κυκλώπων Ηλία Παπαχρήστου, ενώ ακριβώς από πάνω ο προπονητής των Αμαζώνων Μαΐστρου Μάκης Δημητριάδης συμβούλευε μια αθλήτριά του.

Παρούσες επίσης, αρκετές από τις αθλήτριες του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, όπως η ακραία Γεωργία Μπαχλαβά, διαγώνιος Δέσποινα Γερουλίδου και η κεντρικός Βίκυ Πολυζωίδου.