ΕΠΣ Θράκης: Της έκοψε την φόρα! Σπουδαία νίκη του Πανθρακικού επί της Ελπίδας Σαπών

 

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός επί της φορμαρισμένης Ελπίδας Σαπών παρουσία 200 φιλάθλων στο ΔΑΚ Κομοτηνής και  εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα.

Παρα τις απουσίες ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στον αγώνα και αφού απείλησε αρχικά με Μουρατιδη και Σαμαρά σε μακρινή μπαλιά του Κονόμι ο Μουρατίδης βγήκε στην αντεπίθεση και με τους αμυντικούς της Ελπίδας να ειναι ψηλά και να μην παίζουν σωστά το οφ σαιντ με έξυπνη λόμπα στο 9′ νίκησε τον Νταφόπουλο κανοντας το 1-0. Στην συνέχεια η Ελπίδα που προερχόταν από πέντε σερί νίκες στο πρωταθλημα και 6 συνολικά, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε για την ισοφαριση, αρχικά με ένα φαουλ του Εμρέ στο 17′ που έφυγε ελάχιστα άουτ και σε σουτ του ρκαν στο 20′ που έδιωξε δύσκολα ο Μπόσκος. Στο 35′  ο Πανθρακικός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν σε σέντρα του Χατζηιωαννίδη ο Γρίβας έπιασε από δύσκολη θέση το γυριστό σουτ αλλα ο Νταφόπουλοςέδιωξε δύσκολα την μπάλα με την Ελπίδα αν και είχε την κατοχή να μπορεί να ισοφαρίσει και το 1-0 να ειναι σκορ ημιχρονου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός με καλή άμυνα προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, με την Ελπίδα να πιέζει για την ισοφαριση αλλα τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι όταν στο 67′ σε σέντρα του δραστήριου Μουρατίδου ο Σαμαράς με σουτ δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της πρωην ομάδα του. Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Πανθρακικό να πανηγυρίζει μια δύσκολη νίκη που τον έφερε στους 21 βαθμούς, ενω η Ελπίδαέχασε το νικηφόρο σερί των πέντε νικών και έμεινε στους 17 βαθμούς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Ζήκος , Καραγιαννίδης, Κονόμι (46′ Βελή Χακάν), Γρίβας, Ξενάκης , Σαμαράς, (85′ Δερμιτζάκης), Μουρατίδης (72′ Βασιλακάκης), Χατζηιωαννίδης (78′ Παύλου)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Καρανικόλαος, Μπαμπούρης (46′ Ρούφος), Εμμανουήλ, Φούντας, Εμρέ, Κομνηνός (85′ Καροτενούτο), Μπόζης (85′ Κουτεντάκης), Ερκαν, Κουτσης (68′ Παπαδόπουλος)