ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή μετά τις δέκα σερί ήττες για τους Προσκυνητές στην Στρύμη !

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με ανατροπές και πολλά τέρματα στην Στρύμη όπου αγωνιστηκαν δυο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους, η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε με 2-3 του τοπικού Ορφέα και επέστρεψε στις νίκες μετά από 10 σερί ήττες.

Το παιχνίδι ξεκινησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που στην π΄ρωτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκόρ με σουτ του Κώστα Παππά με σουτ στο 5′. Οι Προσκυνητές απάντησαν στο 25′ όταν από φάουλ του Τρέσαλου ο Καραβέτης με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μερος οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα όταν στο 54’από ωραία πάσα του Τσιακλίδη ο Χατζηγεωργίου έκανε το 2-1 για την ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου. Με την σέντρα στο 55′ μετά από πάσα του Τραντόπουλου, ο Τεφηκ Σαμή Κουρτ με σουτ έκανε το 2-2. Το τελικό 2-3 διαμορφωσε με πέναλτι που καταλόγισε ο Κουμπαράκης στο 75′ ο Νίκος Αθανάσαρος.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς, ωστόσο ελπίζουν μεσω των πλέι αουτ να εξασφαλίσουν την παραμονη τους.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Σαββίδης, Γ. Παππάς, Τσιπλακίδης (78′ Κουτρουλός), Πάρης,Πέτρου, Γκαραβέλας, Κ. Παππάς, Σοφοκλεους (77′ Θεοχάρους), Σάββα, Τσιακλίδης (65′ Μιχαλούδης), Χατζηγεωργίου

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Τρέσαλος, Κούκος, Ζάνταλης, Αμετ Μουμίν (46′ Λουκισας), Μποντρότσος, Τραντόπουλος, γεωργουσούλης, Τεφηκ Κουρτ, Καραβέτης, Αθανάσαρος