ΕΠΣ Θράκης: Δίκαια επικράτηση του Μίσχου επί του Πολυάνθου στο ντέρμπι ανόδου της Β’ Κατηγορίας

 

Στο γήπεδο του Μίσχου ο τοπικός Αετός στο ντερμπι κορυφής επικράτησε δίκαια 2-0 την αήττητη ομάδα του Κομψάτου Πολυάνθου και την … έπιασε στην κορυφή μετά και την απόφαση του αγώνα με τον Ηρακλή Σαπών, βάζοντας τις βάσεις για την επιστροφή στην Α κατηγορια μετά από απουσία 2 ετων.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της περιοχής και είδαν ένα καλό θέαμα από δύο ισάξιες ομάδες που αξίζουν την άνοδο. Στο 17 ο Σεμετζή Μπερκαι μετά από ωραια προσπάθεια έδωσε την μπάλα στον Μουσταφά Ισμαήλ που πέρασε τους αμυντικούς και πλασαρε τον Τσεγκα κανοντας το 1-0, ενω στο 22′ ο Μουσταφα Ισμαήλ δεν μπορεσε να κανει το 2-0 αλλα σουταρε ασχημα απεναντι στον πορτιέρο, όπως και ο Παπαθέος στο φιναλε του α’ μερους.

Στο 50 ο Γιάσαρ Εσδατ διπλασίασε τα τέρματα για τον Αετό με βραιο σουτ έκανε το 2-0. Στο 90 αποβλήθηκε ο Ντραντζη για τον Πολύανθο, με τους φιλοξενούμενους στο 95′ να κερδίζουν πέναλτυ που το εκτέλεσε ο Μαρκόπουλος και απέκρουσε θαυμάσια ο Μουσταφά Γκιορκεμ (φώτο Περισκόπιο).

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Μπιτούνης): Μουταφα Γκιορκεμ, Ρελλος (65′ Μερτ), Ισκος, Αμετ Ιλκερ, Φιλιππόπουλος, Κατσικάρης, Γιασαρ Εσδατ (78′ Γεωργουσόπουλος), Πάνος, Μουτσαφα Ισμαήλ, Μπερκάι (68′ Μπακτζη Μεμετ), Παπαθεος (77′ Γιλτίδης)

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Κωνσταντινίδης): Τσεγκας, Βαμβακίδης (77′ Κ. Αμαξόπουλος), Σταμπολής (60′ Στουπας), Γιαννακόπουλος (51′ Τασούδης), Χαμουζάς, Παρασκευόπουλος, Αχμετ Οζάν, Καραγεωργόπουλος, Στογιαντσάκης (67′ Χαλήλ Λατηφ), Ντρατζη, Εμρε