ΕΠΣ Θράκης: «Γκέλα» του Πανθρακικού στην Στρύμη και -10 από τον πρωτοπόρο Ίασμο

 

Έκπληξη είχαμε στην Στρύμη όπου ο μαχητικός Ορφέας του Νίκου Κυνηγόπουλου πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον Πανθρακικό που αν και καλύτερος πέταξε δυο ακόμα βαθμούς και βρίσκεται στο -10 από την κορυφή.

Ο Πανθρακικός έχασε σωρεία ευκαιρίών με κυριότερες αυτές με τους Σαμαρά, Ξενάκη, Μουρατίδη και Θωμά που ήρθε από τον πάγκο, με τον Ορφέα με την σειρά του να απειλεί και αυτός με τους Σάββα, Παππά και Βασταρδέλη με την είσοδό του. Το πρώτο μέρος έληξε παρά την πίεση του Πανθρακικού 0-0 με τον Κώστα Γεμενετζή να πραγματοποιεί τρεις αλλάγες μέχρι το 75′ αλλά το τέρμα να έρχεται στο 80′ όταν από σέντρα του Τσορτανιδη με πλασέ ο Σαμάρας έκανε το 0-1. Η Στρύμη όμως αντέδρασε και με τον Κύπριο σκόρερ της τον Σάββα ισοφάρισε στο τελικό 1-1 αφού η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ζήκου και κατέληξε στα δίχτυα του Πουλακίδα (φώτο Περισκόπιο).

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανθρακικός υποδέχεται στο ΔΑΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής την φορμαρισμένη Ελπίδα Σαπών, ενώ η Στρύμη αγωνίζεται στον Σώστη. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Δημητριάδης, Κοτσαρίδης, Ντελής

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Σαββίδης, Παππάς, Ιωάννου (76′ Κυνηγόπουλος), Τσιπλακίδης, Πάρης, Δάλκος, Χατζηγεωργίου (86′ Λιοντός), Γκαραβέλας, Τσιακλίδης (80′ Βασταρδέλης), Σάββα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Πουλακιδας, Τσαγκαλιδης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Καραγιαννίδης, Κονομι, Ξενακης, Χατζηιωαννιδης (75′ Παύλου), Μουρατίδης (58′ Θωμάς), Δερμιτζάκης (61′ Γρηγοριάδης), Σαμαράς.