Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από τον… ΠΑΟΚ Κουλούρας για τις ακαδημίες της Skoda Ξάνθη

Το σκάουτινγκ της Ξάνθης στις μικρές ηλικίες είναι υποδειγματικό και για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της απέκτησε δύο νεαρά ταλέντα από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, μια ομάδα της Ημαθίας που διακρίνεται στην ανάδειξη νέων σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

Οι Θρακιώτες παρακολούθησαν τους δύο 15χρονους παίκτες, Δημήτρη Μελιόπουλο και Γιάννη Ιωάννου από τη σχολή ποδοσφαίρου που εδρεύει στη Βέροια και τελικά προχώρησαν στην απόκτησή τους. Και οι δύο παίκτες, γεννηθέντες το 2000, αγωνίζονται ως μέσοι και είναι μέλη των Μεικτών Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 width=Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ανακοινώνει την μεταγραφή δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ και ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ στην ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ. Οι δυο ποδοσφαιριστές της Σχολής, γεννημένοι το 2000, αποτελούσαν μέλη της Μικτής Ν. Ημαθίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, και πρόσφατα των Επιλέκτων ποδοσφαιριστών της Βόρειας Ζώνης.

Τόσο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ όσο και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, με τη ραγδαία εξέλιξη τους τα τελευταία 4 χρόνια, δικαίωσαν τις προσδοκίες τους, τους προπονητές τους, και τη Διεύθυνση της Σχολής, Νίκο Καρύδα και Μανώλη Γιοβανόπουλο.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, πιστή στο δρόμο του σύγχρονου μοντέλου προπόνησης, εύχεται Καλή Σταδιοδρομία στους νεαρούς αθλητές της, υπενθυμίζοντας τους αυτό που καθημερινά ακούγανε στα αποδυτήρια ότι ” ο δρόμος για την καταξίωση έχει πολλά σκαλοπάτια. Ανέβηκαν το ένα”!

Επίσης η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ για τον τρόπο ανίχνευσης, παρακολούθησης και προσέγγισης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.