Ανακοινώθηκε υποψηφιότητα του Σάκη Δανίδη για τον Δήμο Κομοτηνής

Πληθαίνουν οι αθλητικές υποψηφιότητες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Θράκη.

Έντεκα ακόμη υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Ξε-Κίνημα για την Πόλη», ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής, μετά τους πρώτους έντεκα που ανακοίνωσε προ ημερών.

Μάλιστα, σε αυτήν την δεύτερη ενδεκάδα, ως πρώτο πρώτο όνομα αναφέρεται ένα πάρα πολύ γνωστό σε όλους τους Κομοτηναίους φιλάθλους. Ο λόγος για τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σάκη Δανίδη, που εξακολουθεί να υπηρετεί το άθλημα σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά πλέον και ως προπονητής.

«ΔΑΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ, Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. (Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης), Προπονητής Ποδοσφαίρου, πρώην Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής – Βασικό μέλος του Πανθρακικού στην πρώτη ιστορική άνοδο της ομάδας της πόλης μας στην Ά Εθνική Κατηγορία», αναφέρεται στο μίνι βιογραφικό του στην επίσημη ανακοίνωση.

«Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί φορέα λαϊκής εξουσίας και όχι πεδίο δημοσίων σχέσεων. Δεν ασκείται με όρους θεάματος. Οι πολίτες στις γειτονιές και τους οικισμούς έχουν πρόσωπο, έχουν δραστηριότητα. Δεν είναι “τυχαίοι”, ούτε άγνωστοι. Έχουν όνειρα για την πόλη και τον Δήμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Σάκη Δανίδη και των υπόλοιπων δέκα που θα απαρτίζουν στις εκλογές του Μαΐου το ψηφοδέλτιό του.